Επιμέλεια: Μυρτώ Παπαδοπούλου, Μάρω Κουρή

Το πρόγραμμα είναι αφιερωμένο στην ανάπτυξη και διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου φωτογραφικού έργου (πορτφόλιο) πάνω στην φωτογραφία ντοκουμέντο ή στο φωτορεπορτάζ. Απευθύνεται τόσο σε φοιτητές που θέλουν να οικοδομήσουν μια πτυχιακή εργασία ή να παρακολουθήσουν κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, όσο και σε φωτογράφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε  σημαντικούς διαγωνισμούς, να δημοσιεύσουν ή να παρουσιάσουν την δουλειά τους.  Τα μαθήματα θα αυξήσουν την κριτική σκέψη και την διορατικότητα των σπουδαστών και θα τους κατευθύνουν να ανακαλύψουν μόνοι τους, πως μπορούν να βελτιώσουν την φωτογραφία τους και το editing των εικόνων τους. Κάθε σπουδαστής λαμβάνει εξατομικευμένη προσοχή και καθοδήγηση, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις με την επιμελήτρια που θα επιλέξει.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται σε 10 μαθήματα συνολικής διάρκειας 15 ωρών και οι συμμετοχές περιορίζονται στα πέντε άτομα. Για την εγγραφή απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συνέντευξη και η παρουσίαση δουλειάς του ενδιαφερόμενου. Παρέχεται 10% έκπτωση  με την εξόφληση όλου του ποσού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 

Διάρκεια: 5 μήνες, 15 ώρες σε 10 προκαθορισμένες συναντήσεις

Μέρα: Τετάρτη

Ώρες μαθημάτων: 17:00 – 18:30

Έναρξη: Τετάρτη 17 Οκτωβρίου

Κόστος: 600€+ΦΠΑ. Με την εγγραφή καταβάλλονται 200€ +ΦΠΑ και το υπόλοιπο σε 4 ισόποσες δόσεις των 100€. Τα δίδακτρα εξοφλούνται στο 1ο μάθημα του μήνα.

Παρέχεται 10% έκπτωση με την εξόφληση όλου του ποσού. Ο αριθμός των θέσεων περιορίζεται στα 5 άτομα.

X