Κοσμάς Κουμιανός

Ο Κοσμάς Κουμιανός είναι άνθρωπος χαρούμενος και με θέληση. Δίνει στη ζωή και τη δουλειά του ενέργεια με θετικά κύματα που αποτυπώνονται σε κάθε του εικόνα. Αυτά του τα προσόντα σε συνδυασμό με τη θετική του στάση στη ζωή τον έκαναν έναν βραβευμένο φωτογράφο μόδας και πορτρέτου, με εξαιρετική ματιά που αποτυπώνεται στις καλλιτεχνικές του λήψεις.

Εργάζεται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε φωτογραφίσεις μόδας και πορτρέτου. Δημιουργικός, με πρωτότυπη προσέγγιση και εμπνευσμένος από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής, το ταλέντο του αναγνωρίζεται καθώς έχει λάβει πολλά βραβεία, όπως το Βραβείο Αριστείας στα Magnum Photography Awards 2017.

Ο Κοσμάς σπούδασε πληροφορική στο ΤΕΙ Πειραιά και ενώ εργαζόταν στον τομέα του αποφάσισε να διοχετεύσει τη δημιουργικότητά του σε φωτογραφικές σπουδές. Ξεκίνησε με σεμινάρια φωτογραφίας στο Μικρό Πολυτεχνείο, προχώρησε σε μαθήματα στη Σχολή Φωτογραφικών Σπουδών Όραμα και κατάφερε να ενταχθεί στο 2ο έτος του London Middlesex University of Photography – AKTO, το οποίο τον οδήγησε στο International Center of Photography της Νέας Υόρκης με ειδίκευση «πορτρέτο». Εντωμεταξύ συμμετείχε σε σειρά workshops με διάσημους φωτογράφους μόδας και γάμου απ’ όλο τον κόσμο. Επίσης έχει διδακτική πείρα, καθώς δίδαξε «Editorial Photography» στο Newschool Athens και «Fashion Photography» στην Pansik Fashion School.

X