Εισηγητής: Μάριος Θεολόγης

Οι εικόνες του Μάριου Θεολόγη χαρακτηρίζονται με μία λέξη: άψογες. Πώς όμως φτάνει σε αυτό το αποτέλεσμα που τον κάνει να ξεχωρίζει στον ανταγωνιστικό χώρο της διαφημιστικής φωτογραφίας; Αυτό είναι το θέμα του σεμιναρίου που μας μεταφέρει πίσω απ’ την κάμερα ενός κορυφαίου φωτογράφου: Θεωρία, τεχνικές, επαγγελματικά «κόλπα», φωτισμός και επεξεργασία θ’ αναλυθούν καθώς ο Μάριος εξηγεί όλη τη διαδικασία παραγωγής των εικόνων του. Θ’ ακολουθήσει live φωτογράφιση τροφίμων επί σκηνής, με παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη, με την Food Stylist Υπατία Παπασταμάτη να μοιράζεται τεχνικές και υλικά για το στήσιμο ενός τέλειου πιάτου και τον Μάριο ν’ αποκαλύπτει βήμα προς βήμα τους τρόπους φωτισμού που πρέπει να γνωρίζει κάθε φωτογράφος που θέλει να διακριθεί στον χώρο της διαφήμισης.

Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Ο Μάριος Θεολόγης είναι φωτογράφος και ιδρυτής του Math Studio, με ειδίκευση στη διαφημιστική φωτογραφία. Έχει σταθεί πίσω από την κάμερα για πολλές επιτυχημένες και βραβευμένες διαφημιστικές εκστρατείες σε όλη την Ευρώπη. Έχει κερδίσει αρκετά βραβεία ERMIS στο Εθνικό Φεστιβάλ Διαφήμισης και βραβεία EΒΓE. Το έργο του δημοσιεύεται σε διεθνώς αναγνωρισμένες συλλογές όπως το EPICA, το ARCHIVE και το ADSOFTHEWORLD.

https://mariostheologis.com

Sponsored By:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ομιλία & Live φωτογράφιση: Μάριος Θεολόγης

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου

Ώρες: 10:00-13:00

Εισιτήρια: Προπώληση 35€, Ταμείο 40€

Ολοήμερο 50€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση δύο σεμιναρίων της ίδιας μέρας, ισχύει μόνο στην προπώληση)

ΙMAGE+TECH & PHOTOVISION SEMINARS

Β

Talk Fashion

Bill Georgoussis
Παρουσίαση & Ομιλία
Σάββατο 6 Απριλίου 18:00-20:30
Γ

Mastering Portrait Lighting

Κοσμάς Κουμιανός
Live φωτογράφιση
Κυριακή 7 Απριλίου 10:00-13:00

Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes AMG Petronas drives his W09 during the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 08, 2018 in Sakhir, Bahrain.

Creative Sport Photography

Vladimir Rys
Παρουσίαση & Ομιλία
Κυριακή 7 Απριλίου 18:00-20:30

X