Εισηγητής: Κοσμάς Κουμιανός

Πώς χρησιμοποιούμε το φως για να πετύχουμε το «τέλειο» πορτρέτο; Ο βραβευμένος φωτογράφος Κοσμάς Κουμιανός μοιράζεται τα μυστικά του φωτισμού σε μια ζωντανή φωτογράφιση στη σκηνή των Image & Tech Seminars. Δημιουργώντας επί τόπου πρωτότυπα πορτρέτα του μοντέλου του, με παράλληλη μετάδοση σε γιγαντοοθόνη, θα διδάξει τις πιο εντυπωσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται σήμερα στο στούντιο και θα δώσει πρακτικές συμβουλές φωτισμού για τα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου. Στο σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα που αφορούν την κατάλληλη τοποθέτηση του φωτός, τη σωστή χρήση των τροποποιητών για high key, low key, beauty και dramatic light, αλλά και όλων των εργαλείων που διακρίνουν τους masters του πορτρέτου!

Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Ο Κοσμάς είναι άνθρωπος χαρούμενος και με θέληση. Δίνει στη ζωή και τη δουλειά του ενέργεια με θετικά κύματα που αποτυπώνονται σε κάθε του εικόνα. Αυτά του τα προσόντα σε συνδυασμό με τη θετική του στάση στη ζωή τον έκαναν έναν βραβευμένο φωτογράφο μόδας και πορτρέτου, με εξαιρετική ματιά που αποτυπώνεται στις καλλιτεχνικές του λήψεις. Εργάζεται στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε φωτογραφίσεις μόδας και πορτρέτου. Δημιουργικός, με πρωτότυπη προσέγγιση και εμπνευσμένος από τις ευτυχέστερες στιγμές της ζωής, το ταλέντο του αναγνωρίζεται καθώς έχει λάβει πολλά βραβεία, όπως το Βραβείο Αριστείας στα Magnum Photography Awards 2017.

http://www.kosmaskoumianos.com

Sponsored By:

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Live φωτογράφιση: Κοσμάς Κουμιανός

Ημερομηνία: Κυριακή 7 Απριλίου

Ώρες: 10:00-13:00

Εισιτήρια: Προπώληση 35€, Ταμείο 40€

Ολοήμερο 50€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση δύο σεμιναρίων της ίδιας μέρας, ισχύει μόνο στην προπώληση)

ΙMAGE+TECH & PHOTOVISION SEMINARS

Α

Advertising & Food Photography: Making Delicious Pictures

Μάριος Θεολόγης
Ομιλία & Live φωτογράφιση
Σάββατο 6 Απριλίου 10:00-13:00

Β

Talk Fashion

Bill Georgoussis
Παρουσίαση & Ομιλία
Σάββατο 6 Απριλίου 18:00-20:30

Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes AMG Petronas drives his W09 during the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 08, 2018 in Sakhir, Bahrain.

Creative Sport Photography

Vladimir Rys
Παρουσίαση & Ομιλία
Κυριακή 7 Απριλίου 18:00-20:30

X