Εισηγητής: Bill Georgoussis

Κι όμως, μια καριέρα στη φωτογραφία μόδας δεν είναι άπιαστο όνειρο. Ο Bill Georgoussis, κορυφαίος του είδους, μας εξηγεί πώς: Σε μια εφ’ όλης της ύλης διάλεξη, μοιράζεται τις δικές του εμπειρίες αλλά και συμβουλές για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία. Μέσα από την παρουσίαση της δουλειάς του, των σταθμών της καριέρας του και των επιρροών του, θα δώσει απαραίτητα tips για τη δημιουργία πορτφόλιο και την προώθησή του, την αυτοπροβολή και τον ρόλο των social media, αλλά και όλη την έμπνευση που χρειάζεται κάθε επίδοξος φωτογράφος μόδας!

Παρακαλείσθε να βρίσκεστε στην αίθουσα 30 λεπτά πριν την έναρξη.

Ο Bill γεννήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου ολοκλήρωσε το Bachelor of Arts στο RMIT στην καλλιτεχνική φωτογραφία και τις κινηματογραφικές σπουδές. Αποτελεί έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας και οι δουλειές του τον έχουν ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο. Έχει ζήσει και εργαστεί στις μεγάλες πρωτεύουσες της μόδας, το Μιλάνο, το Παρίσι, τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο. Το έργο του έχει δημοσιευθεί σε μεγάλα διεθνή περιοδικά όπως: Numero, Marie Claire, Dazed & Confused, Rolling Stone, Ozon, L’Officiel και πολλά άλλα.

https://www.georgoussis.eu

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Παρουσίαση & Ομιλία: Bill Georgoussis

Ημερομηνία: Σάββατο 6 Απριλίου

Ώρες: 18:00-20:30

Εισιτήρια: Προπώληση 25€, Ταμείο 30€

Ολοήμερο 50€ (περιλαμβάνει την παρακολούθηση δύο σεμιναρίων της ίδιας μέρας, ισχύει μόνο στην προπώληση)

ΙMAGE+TECH & PHOTOVISION SEMINARS

Α

Advertising & Food Photography: Making Delicious Pictures

Μάριος Θεολόγης
Ομιλία & Live φωτογράφιση
Σάββατο 6 Απριλίου 10:00-13:00

Γ

Mastering Portrait Lighting

Κοσμάς Κουμιανός
Live φωτογράφιση
Κυριακή 7 Απριλίου 10:00-13:00

Lewis Hamilton of Great Britain and Mercedes AMG Petronas drives his W09 during the Bahrain Formula One Grand Prix at Bahrain International Circuit on April 08, 2018 in Sakhir, Bahrain.

Creative Sport Photography

Vladimir Rys
Παρουσίαση & Ομιλία
Κυριακή 7 Απριλίου 18:00-20:30

X